ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet -
Ηλεκτρονική Επίσκεψη στον Ψυχίατρο -
Πληρωμή και Σύνδεση

Πριν από κάθε Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet -ραντεβού μέσω Ιντερνέτ, πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής - έκδοσης αποδείξεων και η συμφωνία της ημέρας και της ώρας κλήσης για την Ηλεκτρονική Επίσκεψη στον Ψυχίατρο.

Για την καταβολή του κόστους επίσκεψης (δείτε το κόστος εδώ), καταλήξαμε σε δύο λύσεις:

  1. Όσοι έχουν πιστωτική κάρτα VISA, American Express ή MasterCard, μπορούν να πληρώνουν μέσω της Ιντερνετικής υπηρεσίας PAYPAL. Είναι από τις ασφαλέστερες και απλούστερες λύσεις πληρωμών στο Internet. Απλά πατήστε το παρακάτω κουμπί και συμπληρώστε το ποσό, το ονοματεπώνυμο, μια διεύθυνση και το ΑΦΜ σας (αν έχετε).

  2. Καλέστε τη γραμματεία μας ή στείλτε μας email, για να συνεννοηθείτε για πληρωμή μέσω Τράπεζας.

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή, καλέστε στη συνέχεια τη γραμματεία μας ώστε να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία έκδοσης της απόδειξης και να ορίσετε την ακριβή ώρα του ραντεβού της βιντεοκλήσης με τον Ψυχίατρο.

Η κλήση γίνεται μέσω SKYPE :

NEO > Νέα επαφή > γράψτε το αναγνωριστικό μας: psi-gr και πατήστε «ΕΥΡΕΣΗ»

Επιλέξτε «Θοδωρής Δασκαλόπουλος» στη λίστα αποτελεσμάτων και πατήστε το κουμπί «Προσθήκη επαφής».

Μετά το ραντεβού, η απόδειξη και οι όποιες συνταγές φαρμακευτικής αγωγής, σας αποστέλλονται ταχυδρομικά, στην ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώσατε. Η αποστολή ιατρικών συνταγών, εργαστηριακών εξετάσεων, αποτελεσμάτων κλπ. μπορεί να γίνει απευθείας και μέσω Skype.

 

Δείτε επίσης για την Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet - Ηλεκτρονική Επίσκεψη στον Ψυχίατρο.

Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet: Εισαγωγή – Γενικές Θέσεις

Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet: Αποτελέσματα της Έρευνας

Ψυχιατρική επίσκεψη μέσω Internet: Τεχνικός Εξοπλισμός