ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο

Έχουμε άποψη!

Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ έχει γνώσεις και απόψεις που ενδιαφέρουν τα ΜΜΕ. Διάφορες εκπομπές, μας κάνουν την τιμή, κατά περιόδους να μας καλούν. Ενδεικτικά σημειώνουμε παρακάτω κάποιες δημόσιες παρουσίες μας. Μπορείτε να δείτε και αποσπάσματα βίντεο από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις μας:

 1. Ανάλυση στην τηλεοπτική εκπομπή "Το Κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαξεβάνη, στη ΝΕΤ στις 28/2/2012, με θέμα ο Φόβος και ειδικότερα ο χειρισμός του φόβου στην Οικονομική Κρίση. Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή.

 2. Ραδιοφωνική συνέντευξη στην εκπομπή "VIA ΕΓΝΑΤΙΑ" του FLASH 99,4 στη Θεσσαλονίκη, στη δημοσιογράφο κ. Γεωργία Σαδανά στις 13 Μαΐου 2011, με θέματα την ψυχική υγεία στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, την χρήση νέων τεχνολογιών στην Ψυχιατρική, (όπως το DNA και η ψυχιατρική εξέταση μέσω Internet) και οι δεισιδαιμονίες και η εξήγησή τους.

 3. "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1, στις 13-5-2010, με θέμα τις καταγγελίες για τον "ρασοφόρο" δήθεν ηγούμενο μονής στη Σαλαμίνα και την εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος των πιστών. Δείτε τα σχόλιά μας στην εκπομπή για τα Μάγια, τα Δαιμόνια και τους Εξορκισμούς.

 4. Στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ3 των κκ Κουτσούκου και Λυκέτσα, στις 16-4-2010 στις 09:10, με θέμα "Οικονομική κρίση και Ψυχική Υγεία"

 5. Στην εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου", του Κώστα Χαρδαβέλα, στο ALTER στις 27-6-2009, σκιαγραφήσαμε την επίδραση της σελήνης στον ανθρώπινο ψυχισμό και την δράση της Πανσελήνου στην σεξουαλικότητα, την επιθετικότητα και τον ύπνο. Επίσης δώσαμε μια ψυχοδυναμική ερμηνεία της έννοιας του Λυκάνθρωπου! Δείτε εδώ αποσπάσματα από την εκπομπή γιά την Πανσέληνο. Ευχαριστούμε την Όλγα Τάντου και τον Κώστα Χαρδαβέλλα που φιλοξένησαν τις απόψεις μας.

 6. Στο ραδιόφωνο του 9.84 στις 14-1-2009, 15:15 μμ, με θέμα "Υπνος και ανοσοποιητικό σύστημα".

 7. Ο πρώτος πατέρας που γέννησε το παιδί του, ήταν το θέμα στην εκπομπή "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1, στις 6-1-2009, όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Thomas Beatie, την πρώτη γυναίκα που αφού άλλαξε επίσημα φύλο και έγινε άντρας, αποφάσισε να γεννήσει (δύο μάλιστα φορές) τα παιδιά του. Μπορείτε να δείτε την (όχι και τόσο ευχάριστη!) άποψή μας, εδώ: Ο πρώτος πατέρας που γέννησε το παιδί του.

 8. "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1, στις 30-10-2008, με θέμα τα ναρκωτικά, τη μητρότητα, την αιμομιξία, την πορνεία και την τελική απεξάρτηση και κοινωνική επανένταξη. Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή.

 9. Στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ στις 1-8-2008, 17:35 μμ, με θέμα "Υπνος και μάθηση".

 10. "Κοινωνικές Προβολές", με την Κα Γωγώ Ερμίδου στο EXTRA 3 Channel, στις 15-7-2008, με θέμα την Κατάθλιψη, μέρος πρώτο.

 11. "Κοινωνικές Προβολές", με την Κα Γωγώ Ερμίδου στο EXTRA 3 Channel, στις 15-7-2008, με θέμα την Κατάθλιψη, μέρος δεύτερο.

 12. "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1, στις 23-6-2008, με θέμα τη συγκλονιστική ιστορία παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης της γαλλίδας Lydia Gοuardo. Μόνο για όσους έχουν γερά νεύρα! Δείτε κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή.

 13. "Αξίζει να το δείς", με θέμα την επικοινωνία με τα πνεύματα νεκρών(!), με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου και το "μέντιουμ" Gordon Smith, ζωντανά στον ΑΝΤ1, στις 14-5-2008). Ιδού κάποιες από τις απόψεις μας:

  Πως εξηγεί ο ψυχίατρος την τεχνική του "μέντιουμ" Gordon Smith.

  Πως κρίνει ο ψυχίατρος τη "δράση" του Gordon Smith.

 14. Κοκαϊνη, σεξ και Φρόϋντ, στην εκπομπή "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου, ζωντανά στον ΑΝΤ1.

 15. "Αξίζει να το δεις", με θέμα την Κοκαΐνη, 2-5-2008, με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου, ζωντανά στον ΑΝΤ1.

 16. "Υγεία για Όλους", με θέμα τα Υπνωτικά Φάρμακα, 14-4-2007, στην εκπομπή "Υγεία για όλους", στη ΝΕΤ.

Όλα μας τα βίντεο μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα και στο YouTube.