ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

Ο πρώτος πατέρας που γέννησε το παιδί του !

Ο Ψυχίατρος μιλά με τον Thomas BEATIE

Είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε την περίεργη ιστορία του Thomas Beatie και να μιλήσουμε από κοντά με τον ίδιο και τη γυναίκα του, στην εκπομπή "Αξίζει να το δείς", με την Κα Τατιάνα Στεφανίδου στον ΑΝΤ1, στις 6-1-2009.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, ο Thomas γεννήθηκε σαν κανονική και βιολογικά πλήρης γυναίκα αλλά δεν ένοιωθε καλά στο ρόλο του γυναικείου φύλου. Προτιμούσε τον ανδρικό ρόλο ήδη από την έναρξη της εφηβείας.

Η "ψευδο-ομοφυλοφιλική" σχέση πού ανέπτυξε με την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του Nancy πήγαινε καλά, μόνο που αρκετά χρόνια μετά ο Thomas Beatie αποφάσισε να αλλάξει το φύλο του και στα επίσημα έγγραφα (της πολιτείας του Oregon που έμεναν) και να λέγεται πλέον άντρας.

Για να γίνει αυτό μείωσε με πλαστική εγχείρηση το στήθος του και άρχισε να παίρνει για 8 χρόνια ανδρογόνα (ανδρικές ορμόνες) για να μoιάζει καλύτερα σε άνδρα. Μόνο που κράτησε και όλα τα γυναικεία γεννητικά και αναπαραγωγικά όργανα!

Το ζευγάρι ζούσε σαν κανονικό ανδρόγυνο, αλλά δεν είχε δικά του παιδιά. Βέβαια η Nancy είχε άλλα παιδιά από παλαιότερη σχέση, αλλά ήθελαν και δικά τους παιδιά. Λόγω όμως γενικευμένης ενδομητρίωσης, η Nancy είχε αφαιρέσει τη μήτρα της και δεν μπορούσε να συλλάβει (προφανώς όχι από τον Thomas)!

Έτσι ο Thomas Beatie αποφάσισε να ξαναλλάξει ανεπίσημα φύλο και μια και είχε κρατήσει τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα, άρχισε τις προσπάθειες και τελικά έμεινε έγκυος και γέννησε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι! Στη συνέχεια του άρεσε τόσο που ξανα-έμεινε έγκυος!

Σε αυτή την φάση είδαμε εμείς τον Thomas και την Nancy. Μιά πολύ μπλεγμένη πραγματικά κατάσταση!

Πάρτε μια πρώτη εικόνα του θέματος στο παρακάτω σύντομο βίντεο:

 

Είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε στον Thomas Beatie τις σκέψεις μας για το ρόλο του φύλου, τη διαταραχή φύλου και τη σεξουαλική ταυτότητα. Εξηγήσαμε στον Thomas ότι κατά τη γνώμη μας εξακολουθεί να πάσχει από την ψυχιατρική πάθηση που λέγεται Διαταραχή Φύλου! Το βίντεο που ακολουθεί αξίζει να το δείτε:

 

Στη συνέχεια είχαμε και την σύντομη και κομψή διαφωνία με την γνωστή παιδοψυχολόγο Κα Καπάτου και τελικά συνοψίσαμε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Άντε και Καλή Λευτεριά!

Το απόλυτο μπλέξιμο!