ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

Στατιστικά επισκεψιμότητας
για το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ"

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ - ετήσια στατιστικά;

 

Στατιστικά κίνησης αναλυτικά, ανά μήνα του 2011, για το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ".

Στατιστικά κίνησης αναλυτικά, ανά μήνα του 2010, για το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ".

Στατιστικά κίνησης αναλυτικά, ανά μήνα του 2009, για το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ". Ιστορικό ρεκόρ επισκεπτών τον Νοέμβριο του 2009.

Στατιστικά κίνησης αναλυτικά, ανά μήνα του 2008, για το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ". Η αξία της εργασίας μας, αρχίζει να δείχνει σταθερά προς τα επάνω.

Συνεχίζεται η αύξηση της επισκεψιμότητας του site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ" και το 2008. Δείτε τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία του 2008 (14-5-2008).

Εντυπωσιακή άνοδο στην κίνηση την επισκεπτών του site μας, καταγράφουμε το δεύτερο εξάμηνο του 2007. Δείτε τα Στατιστικά του Σεπτεμβρίου 2007.

Στην σελίδα Στατιστικά του πρώτου εξαμήνου 2007, θα βρείτε ποιές λέξεις - φράσεις χρησιμοποιούν οι επισκέπτες στο Google, για να έρθουν στο site μας, ποιά η γεωγραφική κατανομή τους στην Ελλάδα, ποιές σελίδες έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το site μας.

Σύμφωνα με την διεθνή εταιρία μετρήσεων επισκεψιμότητας ALEXA, ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ είναι το Νο 6 site στην Πληροφόρηση σε θέματα Υγείας στην Ελλάδα (12-1-2009). Αλλά, τα 5 sites που προηγούνται αφορούν γενικά όλες τις ιατρικές ειδικότητες. Συνεπώς, ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ είναι το Νο 1 site στην Πληροφόρηση σε θέματα Ψυχιατρικής στην Ελλάδα!

Η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων μετρείται συνήθως με το PageRank. Το PageRank κάθε website βαθμολογείται διεθνώς σύμφωνα με το Google για όλα τα site στο παγκόσμιο Internet, με βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10 (το καλύτερο). Παρακάτω μπορείτε να βλέπετε το τρέχων PageRank του site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ", πληκτρολογώντας την διεύθυνσή μας:

http://www.psi-gr.tripod.com

Ελέγξτε το PageRank οποιασδήποτε ιστοσελίδας:

This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

 

Το site μας, "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ", αποτελεί το αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος για τη δουλειά μας και τον ευρύτερο χώρο της σύγχρονης Ψυχιατρικής!