ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ από Ψυχολόγο

Τα email σας, No 11

19 - 5 - 2010

Το email αυτό μας το έστειλε γνωστός ψυχολόγος, μεσούσης της οικονομικής κρίσης.

Το ερώτημά σας:

Αγαπητέ Κύριε Δασκαλόπουλε,

Μου αρεσε η ιστοσελίδα σας, και το ήθος με το οποιο απευθυνεστε στους ανθρώπους.

Η ιστοσελίδα μου, www.χχχχχχχχ.gr είναι από τις πλέον συχνά επισκεπτόμενες ιστοσελίδες της ψυχοθεραπείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Περιγράφει αναλυτικά τις μεθόδους ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιούμε στο "-------- --- --- --- », τις θεραπευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε (ατομική & ομαδική ψυχοθεραπεία, .........). Επίσης, περιλαμβάνει άρθρα που έχουν ως στόχο τους τα πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες για την ψυχολογία των σχέσεων, και τις προσδοκίες που μπορούν να έχουν όσον αφορά την αξιοποίηση της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής .............. .............. .

Στα πλαίσια της προθεσής μου για συνεργασία μαζί σας, θα σας προτεινα, αρχικά, την αμοιβαία καταχώρηση των ιστοσελίδων (links) μας στις αντίστοιχες κατηγορίες των δύο site μας. (Όσον αφορά την καταχώρηση του link www.χχχχχχχχ.gr , μπορείτε να το συνοδεύει ο τίτλος: «------- ------ ---- Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής, ΑΘΗΝΑ»). Περιμένω την απάντησή σας, για να προχωρήσω άμεσα στην καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στην κατηγορία «Σύνδεσμοι» του www.χχχχχχχχ.gr.

Εύχομαι να υπάρξει «χώρος» και για αμοιβαίες παραπομπές σύντομα.

Με εκτίμηση,

Χ.Ψ.

----------------------

Η απάντησή μας:

Αγαπητέ Κε -----------.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια σχετικά με τις ιστοσελίδες μου.

Καθυστέρησα σκόπιμα να σας απαντήσω, γιατί ήθελα πρώτα να είμαι σίγουρος για την ορθότητα της απάντησής μου.

Το ήθος που παρατηρείτε διέπει (ή τουλάχιστον το προσπαθώ) και την καθημερινή μου εργασία στην Ψυχιατρική.

Ακριβώς για τον λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την πρότασή σας.

Θα ήταν ανήθικο να ενδώσω σε συναλλαγές μαζί σας, αφού η πρότασή σας (γιά αμοιβαία link) αφορά την εικόνα σας στο Internet και αυτήν την εικόνα και μόνο.

Η πρότασή σας δεν αφορά καθόλου το καλό των ψυχικά ευαίσθητων.

Αφού εκτιμάτε(!) τόσο πολύ το ήθος μου, ίσως θα έπρεπε να με είχατε πρώτα γνωρίσει πχ με αφορμή κάποιο δύσκολο ή επείγον περιστατικό και αν εκτιμούσατε και τις γνώσεις μου στην Ψυχιατρική, τότε ας διατυπώνατε περαιτέρω προτάσεις αμοιβαίας συνεργασίας.

Από το 1995 δέχομαι παραπομπές δύσκολων περιστατικών από άλλους ψυχολόγους, οι οποίοι ποτέ δεν μου ζήτησαν ανταλλάγματα, όπως εσείς.

Παρατηρώ λοιπόν ότι εσείς, πρώτιστα ενδιαφέρεστε για το καλό του site σας.

Όμως στη χώρα αυτή, πρέπει όλα να τα περιμένουμε.

Στην απίθανη περίπτωση που σας στεναχώρησα, λυπάμαι και σας ζητώ συγνώμη.

Αν το καλοσκεφτείτε, μόνον έτσι μπορούσα να σας απαντήσω.

Με εκτίμηση,

Θοδωρής Δασκαλόπουλος, Ψυχίατρος


προηγούμενα email σας

Επιστροφή στο Μενού με τις Απαντήσεις στα email σας.