ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Δασκαλόπουλος, ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά φάρμακα, DNA, υπνωτικά, ύπνος, Venfax, Remeron, σοκολάτα, ύπνωση
Μύθοι και Αλήθειες: ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ψυχιατρική, Ψυχοθεραπεία, φάρμακα στην Ψυχιατρική, ΥΠΝΟΣ, αϋπνία, υπνωτικά, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, αντικαταθλιπτικά, DNA, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, placebo, ΥΠΝΩΣΗ και άλλα μυστήρια.

Η συνεισφορά σας ... στην Ψυχιατρική !

Ενισχύστε τις ιστοσελίδες μας

Οκτώβριος 2009

Εννιακόσιες Χιλιάδες (900.000) ιστοσελιδοθεάσεις (δηλαδή σελίδες επί αναγνώσεις) από Διακόσιες Χιλιάδες (200.000) επισκέπτες ετησίως διαβάζονται πλέον από το site μας και μάλιστα με συνεχώς αυξητική τάση. Αυτό μας δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις σε όλα τα επίπεδα. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να βελτιώνουμε συνεχώς και το περιεχόμενο από την Ψυχιατρική και την υλικοτεχνική υποδομή που το στηρίζει.

Αν σας βοήθησε το site μας "Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ", ιδίως αν τακτικά επαναλαμβάνετε αναζητήσεις ή και τεστ, σκεφτείτε ότι θα άξιζε να προσφέρετε περιοδικά την οικονομική σας υποστήριξη, στο μέτρο που μπορείτε. Αυτό θα μας επιτρέψει την προσθήκη περισσότερου, καλύτερου και ακόμα πιο χρηστικού περιεχομένου από την σύγχρονη Ψυχιατρική, στις ιστοσελίδες μας. Το κόστος υποστήριξης των ιστοσελίδων μας σε ανθρωπο-ώρες και χρήματα είναι πλέον σημαντικό.

Η οικονομική ενίσχυση από εσάς θα επιτρέψει την δωρεάν προσφορά αυτών των πληροφοριών και στο μέλλον. Εμείς βάζουμε την γνώση στην Ψυχιατρική, την τεχνική κατάρτιση και την καλή διάθεση για βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Εσείς απλά ενισχύστε τις ιστοσελίδες μας από το περίσσευμά σας.

PayPal - Ο Ασφαλέστερος τρόπος πληρωμών στο Internet!